KARAMAN / MERKEZ - NENE HATUN ANAOKULU

NENE HATUN ANAOKULU

Adres
Mümine Hatun Mah.1424 Sk. No19, KARAMAN Lütfi Elvan Kongre Merkezi Karşısında Yunus Emre Polis Merkezi arkasında
Vizyon
Nene Hatun olarak Türk milli eğitimin amaçlarını ve temel ilkelerini benimseyen,hiç bir ayrımcılığa izin vermeyen, değerlerine sahip çıkan, çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alarak, sevgi, saygı içinde, kendine güvenen ,milli ve manevi değerlerine saygılı ve çevreyi koruyan nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Misyon
Eğitim araç ve gereçler bakımından uygun ortamlar oluşturarak, eğitim bölgemizde okul öncesi eğitimden, daha çok çocuğun yararlanmasını sağlayarak, istenen hedeflere ulaşmaya çalışmaktır.
Başarılar
ATIK PİL YARIŞMASINDA İKİNCİ OLMUŞTUR.ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLE İLGİLİ YARIŞMADA 3.OLMUŞTUR. CALİBRİS PROJESİNDE KARAMANDA ÖRNEK OKUL SEÇİLMİŞTİR.
DOLMUŞ VE OTOBÜS HATLARI GEÇMEKTEDİR.
SERVİS YOKTUR.
Yerleşim Yeri
MÜMİNE HATUN MAHALLESİ, 1424 SOKAK, NO:19 / KARAMAN LÜTFİ ELVAN KONGRE MERKEZİ KARŞISINDA (YUNUS EMRE POLİS KARAKOLUNUN ARKASINDA)
İL MERKEZİNDE