• Menülerimiz okulumuzun mutfağında hazırlanmaktadır.
  • Mutfağımızda hijyen kurallarına azami düzeyde özen gösterilmektedir.
  • Menülerimiz hazırlanırken sağlıklı ve dengeli beslenme kriterleri doğrultusunda günlük ve haftalık planlama yapılarak tüm besin guruplarına yer verilmektedir.
  • Menüler hazırlanırken sağlığa uygun olmayan margarin, tatlandırıcı bulyonlar vs. gibi içeriklere asla yer verilmez. Katı yağ olarak sadece tereyağı kullanılır.
  • Menülerde kullanılan malzemeler kaliteli ve kendini ispatlamış markalardan seçilir.
  • Okulumuz MEB ve TSE arasında yapılan protokol kapsamında yapılan inceleme ve  değerlendirmeler sonucunda; Temiz ve Sağlıklı Okul anlamına gelen ´OKULUM TEMİZ´ belgesini almıştır.
  • Okulumuz Sağlık Bakanlığı görevlileri tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda; Çocukların sağlıklı beslenmesine yönelik faaliyetler gerçekleştirdiğimizi gösteren ´BESLENME DOSTU OKUL´ belgesini almıştır.

Kas

Öğrenci ücreti yatırılırken öğrencinin isminin açıklamada belirtilmesi gerekir. EFT yapacaklar için hesap ismine Nene Hatun Anaokulu yazılması gerekir.